Цвета Рангелова: Гласувайте, защото всичко зависи от вас 

22 октомври 2024 14:54   8 коментара   1670 прочита


 

“Най-важно за българските граждани е запазване на българския лев. Икономическите показатели на страната ни показват, че тя не е готова за приемане на еврото, което се потвърждава от два доклада - на Европейската централна банка (ЕЦБ) и на Европейската комисия (ЕК). ”, каза Цвета Рангелова на среща с граждани в Благоевград. 

От началото на кампанията всички кандидати на “Възраждане” присъстват активно сред гражданите, но различното в сравнение с всички останали е, че след предизборната кампания единствено “Възраждане” продължава да е сред хората, да чува техните проблеми и да работи за разрешаването им. 

“В изминалото народно събрание ние постигнахме победа за българските деца като успяхме да внесем и после да бъдат приети промени в Закона за предучилищното и училищно образование”, с които забранихме пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в училище, борихме се за всеки български гражданин и правото му да има достъп до лекарства без рецепта и в най-малкото населено място в България. Много е важно да излезете и да гласувате на 27 октомври, защото вашият глас определя какви решения ще бъдат вземани за вас в следващите месеци и години. Дали ще има качествено здравеопазване и добро образование, дали ще запазим енергетиката си и дали ще имаме шанс да работим за развита икономика, как ще се управлява държавният бюджет, решавате всички вие - българските граждани на 27 октомври с вашия глас. ”, каза Цвета Рангелова пред присъстващите. 

Тя представи програмата на “Възраждане” по сектори като отговори и на всички въпроси на гражданите. Най-много те бяха в сферата на бюджета и финансите. Гражданите се интересуваха от това какво предвижда “Възраждане” за ДДС, концесииите на подземните богатства и развитието на икономиката. 

Програмата на “Възраждане” в сектор бюджет и финанс: 

 Облагане на свръхпечалбите в банковия сектор и ограничаване размера или отпадане на голям брой от банковите такси. Гарантиране правото за плащане в брой и вдигане на лимита за разплащанията в брой. Диференцирани ДДС ставки, специално за лекарствата, запазване на по-ниското ДДС за учебниците и детските храни. Икономика - промяна в концесионната политика (Българският народ трябва да печели повече от своите подземни богатства). Диверсификация на пазарите и засилен стокообмен и с нови страни, освен досегашните ни главни партньори. Подпомагане развитието на отрасли с висока добавена стойност. 

“Възраждане” е с номер 12 в бюлетината! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 


Още от: Политика

Принтирай статия
8 коментара
22 Октомври 2024 15:05 | Оз
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Браво Цуро.


22 Октомври 2024 15:32 | Местен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За кого да гласуват? За любимец 13 от твоята листа?


22 Октомври 2024 15:37 | Плаж махала
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Тази пришълка от Видинските села ли ще оправи България?


22 Октомври 2024 15:40 | Беседката на джамията
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Гласувайте да изгоним тая копейка от градо!


22 Октомври 2024 15:47 | 111111111111
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ. ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ЧОВЕКА С 20 АПАРТАМЕНТА ТАСКОВ И НЕГОВАТА БАБА ТОНКА КОИТО СА НЕДОСЕГАЕМИ И НАГЛИ. ОКРАДОХА БЛАГОЕВГРАД И НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА ИМ НАПРАВИ НИЩО. КОРУПЦИЯТА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТА СЕ ШЕРИ.


22 Октомври 2024 16:22 | Възмутен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Разбрахме те и теб, колко струваш.


22 Октомври 2024 16:44 | Благоевград
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

За селянка от видинските села - Никога !!


22 Октомври 2024 17:37 | Успех Цвета
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво Цвета! Успех в изборите. Селяндурите, които се имат за джумалии са помаци и селтаци от Кромидово, Капатово, добри лаки, Крушица, Сливница, Сатовча, Стара Кресна... Така че тяхното мнение е незначително, анонимни мишки, Мачкай мишоците




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар